nl NL en EN fr FR de DE

Wij Zijn

International Modulair Prefab Solutions

Prefab oplossingen voor de Utiliteitsbouw, Hotels & Verzorgingstehuizen

Dutch design & Nieuw voor de Nederlandse Markt

Steeds meer raken we ervan doordrongen dat we naar een circulaire economie groeien, waarbij nagenoeg geen afval, geen verlies van grondstoffen en veel minder gebruik van fossiele energie zal zijn. Voor de bouwsector betekent dit dat we gaan transformeren naar circulair bouwen.

Dankzij onze ervaring bieden wij een breed circulair assortiment aan Modulaire Prefab oplossingen voor de installatietechniek, Schachtenbouw, Verwarmingstechniek, Sanitairtechniek, Koel en Luchttechniek, Brandwering, Preventie en meer..

Voor elke fase van het project, van het eerste ontwerp tot de finale oplevering, staat een team van eigen specialisten klaar. 

Volg ons op 

Linkedin

   

Modulair Bouwen

...Grote voordelen ten opzichte van traditioneel bouwen. Namelijk kortere doorlooptijd van het totale project, weinig last van weersinvloeden, minder personeel op de bouwplaats, CO2 reductie, afvalbeperking en beheersbare materiaaltoepassing

   

Toepassing

... Ons element is toepasbaar voor nieuw-, renovatie- en transitiebouw. Als scheidingswand, schachtelement en compleet met voor gemonteerde badkamer.

   

Co-create Circulair Bouwen

...Wij sturen op circulariteit in het ontwerp- en bouwproces om te komen tot een toekomstbestendig gebouw. Hierbij onderscheiden we de herkomst van materialen, toekomstscenario's en losmaakbaarheid. Het belang van levensduur en kringlopen samen met detaillering heeft onze volle aandacht.

   

The New Builders

... The New Builders is een groep bevlogen mensen, die samen een netwerk vormen en de huidige bouwsector willen veranderen. Met bouwen op elkaar, meer verantwoordelijkheid naar klant en milieu inspireren wij elkaar samen te werken vanuit sociale innovatie

Missie

Onze Kenmerken

Wij leveren een omvangrijk pakket aan diensten en producten. Of het nu gaat om leidingschacht elementen, sanitair elementen, of complete badkamers. Wij bieden deze producten compleet aan.

De installatie van werktuigbouwkundige installaties vereist inzicht, vakkennis, totaaloverzicht, daadkracht en projectmanagement. de wil om met teambuilding tot grote inzet te komen en vooral vertrouwen van medewerkers en opdrachtgevers.

IMP is uw gedegen partner om met u turn-key projecten te realiseren

Het stalen frame welke als basis dient voor ons element is ontworpen door onze eigen ingenieurs en word geproduceerd in eigen huis. Het element wordt gesneden uit 3mm verzinkte stalen plaat, waarna het word gekant in diverse onderdelen. Om de stabiliteit en de sterkte van het frame te kunnen garanderen, worden alle onderdelen vastgenageld

Naast de onderdelen die wij produceren in eigen huis. Worden alleen installatiematerialen toegepast van goedgekeurde producenten. De materialen worden centraal ingekocht en na een interne kwaliteitscontrole verwerkt in onze elementen.

Onze Missie

IMP Solutions streeft naar gezonde en leefbare woon- en werkomgevingen. De organisatie kijkt als groep naar duurzame ontwikkelingen op het gebied van klimaat techniek en brandpreventie binnen zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten in
de utiliteitsbouw en industrie.

IMP Solutions voert op basis van exclusief management op een professionele wijze duurzame installatieprojecten uit op het gebied van klimaat techniek en brandpreventie en zorgt voor samenhang en synergie daartussen. 


Binnen de genoemde activiteiten de management die door continu te excelleren in kennis, kunde en vaardigheden, hebben wij de beste expertises in huis als het gaat om het creëren van gezonde, leefbare en verantwoorde woon- en werkomgevingen.

- Geen competitie maar samenwerking
- Sympathie en empathie voor anderen
- Zuinigheid op (eindige) grondstoffen
- Veiligheid
- Afspraak = afspraak

Het Team

Samen Sterk

Verander de wereld, begin bij jezelf. Wij IMP zijn een samenwerkingsverband tussen 3 bedrijven, met een sterke achterban aan producenten en leveranciers. Gedreven, Gepassioneerd & Veranderen zijn onze sleutelwoorden tot succes

ERA Montage Service

Ervaring, Kennis, Specialisme

Door opgedane ervaringen in landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland heeft ERA zich in de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van onze prefab wand- en schachtelementen. 

Metaaltechniek Brummen

Ontwikkelend, technisch, Professioneel

MTB staat voor ouderwets vakmanschap, vervaardigd volgens de nieuwste technieken

Lutters Handel

Kwaliteit, Global, Assortiment

Lutters Handel is ons centraal inkooporgaan voor alle materialen die toegepast worden in onze elementen. Door haar brede netwerk leveren zij kwalitatief hoogwaardige producten voor een marktconforme prijs

Wij Werken Samen Met

Onze Partners

 

Push-fit Geluiddicht Afvoersysteem

Valsir Italie

Triplus® is een push-fit systeem dat drielaagse buizen, fittingen en accessoires omvat, geïndustrialiseerd, geproduceerd en gepatenteerd door Valsir, dat de niveaus van lage geluidsemissies van afvalsystemen garandeert die vereist zijn door de geldende regelgeving, wetten en normen.

 

Het Betrouwbare Schuifhulssysteem

TECE

Installatiesysteem voor kunststof buizen met uitgebreide toepassingsmogelijkheden voor gebouwinstallaties. De standaard messing fittingen zijn gecertificeerd en goedgekeurd voor de toepassingsmogelijkheden drinkwater, verwarming, gas en perslucht. Ook de speciale constructie van de TECEflex meerlagenbuizen maakt een universele toepassing mogelijk. Alleen bij de gasbuis heeft de buitenlaag een gele kleur. TECEflex is hiermee een echt universeel inzetbaar installatiesysteem.

Persfittingen Roestvrijstaal

Raccorderie Metalliche

Produceert en levert een compleet assortiment roestvrijstalen persfittingen en leidingsystemen. Waar waterzuiverheid en hygiene uiterst belangrijk zijn, leveren zij de beste kwaliteit.

 
 
 
 
 
 

Waar Design en Prestaties elkaar ontmoeten

Ideal Standard

Als het op design en prestaties aankomt, weten zij dat het ene niet succesvol kan zijn zonder het andere. Daarom brengt Ideal Standard design en prestaties samen om betere producten en oplossingen te creëren voor privé- en openbare badkamers en sanitaire ruimtes.

Isolatie en Utiliteitsbouw

Gisola

Gisola is hét bedrijf dat u inschakelt wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van isolatie in de utiliteitsbouw. Door goede isolatie, houdt een gebouw logischerwijze warmte beter binnen. Hierdoor is er minder energie nodig om een ruimte warm te houden.

Zo wordt uw gebouw energiezuiniger en stoot u minder CO2 uit. Utiliteitsbouwisolatie is een van de manieren waarop Gisola  bijdraagt aan een duurzame toekomst.

 

Adres

Mercuriusweg 13
6971 GV Brummen

 

Telefoon

06 - 38069070

 

E-mail 

info@imp-solutions.nl